De slimste mens

De journalist en schrijver behaalde vrijdagavond in het De Slimste Mens een score van 663 seconden de hoogste ooit in de bestaansgeschiedenis van het tv-programma. De laatste week met nieuwe deelnemers voor De Slimste Mens ter Wereld is afgetrapt.


Wie Wordt De Slimste Mens 2017 Mensen

Het is niet het begin van een goede mop wel een simpele vaststelling.

. Een record voor Frank Heinen. Gisteren kregen kijkers weer een heel boeiende aflevering voorgeschoteld van De slimste mens ter wereld om heel uiteenlopende redenen. Over professor en intensivist Geert Meyfroidt 50 die de titel voor Lubachs neus.

Volgende week is het al tijd voor de eerste finaleweek van dit seizoen. Vier deelnemers zullen nog proberen om. Allereerst omdat Derwig.

Zo was de humor van de jury weer sterk de kandidaten waren boeiend het niveau was hoog maar het was vooral één man die opviel en dat bleek een onuitgenodigde gast te zijn. In het najaar van 2009 werd de. Dat waren de eerste woorden van Anthony Nti beginnend regisseur en dankzij zes deelnames aan De Slimste Mens Ter Wereld meteen gekatapulteerd tot.

De slimste mens gaat weer van start. Geboren entertainer als hij is maakt Rik Verheye van De slimste mens-studio een soort zing- en swingpaleis door iedereen een stukje te laten jukeboxen. Er zitten twee Nederlanders in de finale van De slimste mens aan de zijde van één Belg.

Jacob Derwig bij De Slimste Mens voelt alsof er een god is afgedaald om even mee te doen twitterde collega Ellen de Bruin vorige week en dat is een understatement. De Nederlander Arjen Lubach 42 vindt zijn verlies van donderdagavond in De Slimste Mens niet erg. 13 december 2021 0832 Update.

Waarom filosofen populaire animatiefilm bestuderen Eline De Munck onthult dat ze al een jaar getrouwd. De Slimste Mens ter Wereld De boss baby even interessant is als Camus en Aristoteles. De Slimste of De Slimste Mens is een Nederlands televisieprogramma en een remake van de Vlaamse versie De Slimste Mens ter Wereld die is gemaakt door productiehuis WoestijnvisVanaf 2012 wordt deze quiz uitgezonden door de NCRV vanaf 2015 KRO-NCRVDe presentatie is in handen van Philip Freriks met Maarten van Rossem als jurylid.

Dit zijn de deelnemers 13 december 2021 0711 13-12-21 0711 Laatste update. 13-12-21 0832 28 NUjij-reacties reacties. De Slimste Mens ter Wereld 2020 was het achttiende seizoen van de Belgische televisiequiz De Slimste Mens ter Wereld uitgezonden op de Vlaamse commerciële zender VIERDe quiz wordt gepresenteerd door Erik Van LooyHet seizoen werd gewonnen door Catherine Van Eylen.


De Slimste Mens Ter Wereld Bloopers 2015 Deel 2 Bloopers Men Youtube


De Slimste Mens Ter Wereld S10e21 Compilatie Youtube Mensen Youtube Film


In Opdracht Van Sky High Televisie Een Televisie Decor Geplaatst Voor De Opnamen Van Het Televisie Programma De Slimste Mens Wat In 20 Uitzendingen Dagelijks


1 Het Allerbeste Uit De Slimste Mens Ter Wereld We Gaan Quizzen Quizzen Mensen Wereld

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel